Segítség a meglévő IT infrastruktúra áttelepítéséhez

Amikor egy vállalat körülményei változnak (költözik, mérete növekszik vagy csökken), gyakran szükségessé válik az IT infrastruktúra áthelyezése új helyszínre. Ez egy kritikus folyamat, ami szakértelmet és gondosságot igényel. Kollégáink kiválóan felkészültek az IT infrastruktúra költöztetésére, biztosítva, hogy ügyfeleink a lehető legkevesebb fennakadással, downtime-nal szembesüljenek.

Vállaljuk meglévő informatikai rendszerének feltérképezését, leltározását, szakszerű leszerelését és áttelepítését, valamint a költözés során felmerülő fejlesztések elvégzését.

Az új helyszínen segítünk az informatika újraindításában, partnerré válunk a kezdeti nehézségek leküzdésében!

Szakértői Hozzáállás

Szakértőink mélyreható ismeretekkel rendelkeznek az IT infrastruktúrák tervezésében és üzemeltetésében, biztosítva a gördülékeny és biztonságos áttelepítést.

Személyre Szabott Megoldások

Minden ügyfél egyedi, ezért testre szabott költöztetési tervet készítünk, amely figyelembe veszi az Ön specifikus igényeit és üzleti követelményeit.

Minimális Üzemszünet

Tudjuk, hogy az üzemszünet költséges lehet. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a költöztetés során minimalizáljuk az üzemi kiesést.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megbeszéljük az IT infrastruktúrájának zökkenőmentes és biztonságos költöztetését!

(06) 20 - 390 72 65

Vagy üzenjen nekünk az alábbi form kitöltésével.