Elveszett adatok helyreállítása, adatok mentése sérült adathordozóról

Ingyenes bevizsgálás után sikerdíjas adatmentés. Akkor lesz költsége, ha sikerül a mentés

Merevlemez, SSD, pendrive, CD/DVD, RAID, NAS, kamera szerver

Leesett, kattog, nem pörög fel, nagyon lassú, lefagyasztja a gépet, nem stimmel a mérete, ...stb.

Fizikai vagy logikai hibás eszközök adatmentése saját adatmentő laborban.

Adatmentés a IV. és XV. kerület határán, Káposztásmegyer szomszédságában.

Ingyenes bevizsgálás.

Segítünk, ha látszólag vesztésre áll az adataival szemben!

Hívja munkaidőben: (+36) 1 - 340 9951

Adatmentési Szolgáltatások

A Reworks Szerviz Kft. professzionális adatmentési szolgáltatásokat kínál különböző típusú adathordozókhoz, beleértve a HDD-ket és az SSD-ket. Az adatvesztés gyakori okai közé tartozik a hardver meghibásodás, a szoftver hibák és a véletlen törlés. Szakértőink speciális eszközökkel és több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, hogy a lehető leggyorsabban és legbiztonságosabban helyreállítsák az elveszett adatokat. Akár személyes vagy üzleti adatok helyreállításáról legyen szó, mi biztosítjuk, hogy fontos fájljai visszakerüljenek Önhöz. Bízza ránk adatainak megmentését.

Merevlemez adatmentése

Leesett, kattog, nem pörög fel, nagyon lassú, lefagyasztja a gépet.

A HDD-k mentési folyamatát két fő csoportba soroljuk. Bontásos mentéssel végezzük az adatmentést, amikor a lemezben található valamely mechanikai részegység, például az olvasófej hibásodik meg, akár egy leejtés következtében akár természetes elhasználódás során. Ugyanígy meghibásodhat a forgatómotor, vagy a csapágyazás is. Bontás nélkül tudjuk menteni azokat a merevlemezeket, amelyek meghibásodása ettől eltérő jellegű, így nincs szükség az olvasófej cseréjére. Mindkét esetet nagy tapasztalattal és professzionális eszközökkel tudjuk kezelni.

Fontos, hogy azonnal kapcsolja ki és mutassa meg egy szakembernek a HDD-t, mert minden pillanat csökkenti a menthetőség esélyét: amennyiben leesett, vagy bekapcsoláskor furcsa hangokat hall, kattog, kerreg, sistereg, hallhatóan súrlódik.

SSD, vagy más flash alapú eszköz mentése

Nem látja vagy hibás mérettel ismeri fel a számítógép.

Tapasztalataink szerint két jellemző hiba fordul elő a flash alapú eszközöknél, jellemzően az SSD-knél. Az SSD vagy elektronikailag hibásodik meg és az eszközt, mint elektronikai panelt szükséges megjavítani, vagy a beépített szoftvere (firmware) hibásodik meg és ezt kell helyreállítani, vagy legalább működésre bírni az adatmentés idejére. Az első esetben klasszikus műszerész hibakeresés és javítás szükséges, sajnos ez a ritkább. A második eset a jellemzőbb, ilyenkor az SSD belső szoftverét szükséges először működésre bírni. Vannak típusok amelyre van megoldás, és vannak, amelyekre nincs. Függ az SSD vezérlőchipjétől és a beleírt firmware verziójától. Mindkét esetben be kell vizsgálnunk az SSD-t, hogy megmondjuk menthető-e.

Biztonságos Adatmentés és Helyreállítás

A Reworks Szerviz Kft. elkötelezett a biztonságos adatmentés mellett, hogy ügyfeleink adatai mindig védve legyenek. Adatmentési folyamataink során szigorú biztonsági protokollokat követünk, hogy elkerüljük az adatvesztést vagy adatlopást. Szolgáltatásaink kiterjednek a fizikai sérülésekből eredő adatvesztésre és a logikai hibákból eredő problémákra is. Legyen szó merevlemez adatmentésről, SSD helyreállításról vagy egyéb adathordozók adatmentéséről, garantáljuk, hogy adatai biztonságban lesznek nálunk.

Miért forduljon hozzánk?

 • Ingyenes bevizsgálás. Sikerdíj
 • Saját adatmentő labor, korszerű mentő eszközök
 • Több mint 20 éves adatmentési tapasztalat
 • Panel javítástól a fejcseréig minden.

Milyen költésggel számolhat?

A merevlemezek adatmentése általában 30.000 - 200.000Ft sávban mozog. Az SSD-k mentési tartománya 70.000 - 400.000Ft. Pendriveok: 15.000 - 150.000Ft. Egyszerű másolás (pl. HDD bővítés vagy váltás SSD-re) 12.000Ft/munkaóra. Speciális esetekben ettől eltérő lehet (NAS / RAID / kamera mentő rendszer). A bevizsgálás minden esetben ingyenes, a mentés előtt árajánlatot adunk. (A fenti irányárak nettó összegek az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Hívjon bennünket a következő telefonszámon, vagy üzenjen nekünk az alábbi form kitöltésével!

(+36) 1 - 340 9951

  Q&A - Kérdések és válaszok

  Van-e költsége a bevizsgálásnak?
  Nincsen. Minden adathordozó ingyenes bevizsgáláson esik át, ami után sikerdíjas alapon történik az adatmentés. Azaz csak akkor számlázunk, ha sikerült az adatokat helyreállítanunk. Költsége lehet viszont a beszállításnak, amennyiben a Reworks a saját futár cégét küldi az eszközért.
  Milyen típusú adathordozókról tudnak adatokat menteni?
  Adatmentési szolgáltatásunk kiterjed merevlemezekre (HDD), SSD-kre, pendrive-okra, CD/DVD-kre, RAID kötetekre, NAS eszközökre, és kamera szerverekre.
  Mi történik, ha fizikai sérülés érte az adathordozómat?
  Fizikai sérülések esetén speciális eszközökkel és technikákkal, például bontásos mentéssel vagy fejcserével dolgozunk, hogy maximalizáljuk az adatmentés sikerességét. Elektronikai hibák esetén a mikroelektronikai szervizünk először azt igyekszik helyre állítani.
  Személyesen kell leadnom a rossz adathordozót?
  Nem kötelező, de személyesen is leadhatja adatmentésre a sérült eszközt, nyitvatartási időben várjuk szeretettel telephelyünkön. Emellett küldhetünk érte egy futárt, aki elintézi a be- és kiszállítást. Az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdéseit írja meg a kapcsolati formon keresztül.