IT hálózat építés

Egyedi hálózati megoldások - mérettől függetlenül

A mai világban az IT hálózat nem csupán az információáramlás eszköze, hanem egy vállalat sikerének alapköve. A Reworks Szerviz csapata élen jár az innovatív hálózati infrastruktúra kialakításában, biztosítva ügyfeleink számára az optimális teljesítményt és skálázhatóságot..

Hálózati megoldásaink a legújabb technológiákat ötvözik a megbízható rendelkezésre állással, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy vállalkozásuk mindig csatlakoztatva van, és készen áll a jövő kihívásaira. Tudjuk, hogy a hatékony kommunikáció és az adatátvitel a vállalati siker kulcsa, ezért olyan hálózatépítési szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek nem csak a mai, hanem a holnapi igényeket is kielégítik. A hálózatépítés során különös figyelmet fordítunk a rendszer integrációjára, hogy az zökkenőmentesen működjön meglévő IT infrastruktúrájával, és támogassa üzleti folyamatait.

Vállaljuk informatikai rendszerének tervezését és kivitelezését, a kábelek behúzásától a rendszer beindításáig és üzemeltetéséig.

Bármilyen méret

Praxisun során mindenféle hálózati mérettel találkoztunk, a kisebbb, néhány végpontostól rendszerektől a nagy szerver terembe végződtetett, többszáz végpontos számítógép hálózatokig.

Hibrid rendszer sem gond

Gyakorlatban szinte minden rendszer hibrid, az alapja a vezetéskes ethernet hálózat, de ötvözve egy kis wifi-vel és gyakran némi optikai hálózattal. Robusztus és megbízható hálózati terveinkkel biztosítjuk, hogy vállalata zökkenőmentesen működjön.

Megbízhat bennünk

Megmondjuk mikor tudunk menni és megyünk is. Igazodunk az átadási időkhöz. Ismerősen mozgunk a kivitelezési területeken, egyeztetünk a különböző szakmákkal, hogy gördülékenyen menjen a kivitelezés.

Szakértő támogatás

Folyamatos szakértői támogatást nyújtunk a hálózat építésének minden szakaszában, a tervezéstől a telepítésen át a karbantartásig. Az általunk épített hálózatok rugalmassága és skálázhatósága lehetővé teszi, hogy ügyfeleink zökkenőmentesen alkalmazkodjanak a változó üzleti igényekhez. Szolgáltatásaink keretében nem csak a technológiát biztosítjuk, hanem a hosszú távú sikerhez szükséges stratégiai tanácsadást is..

Üzemeltetés

Igény szerint vállaljuk a kiépített hálózat üzemeltetését, idő közbeni változtatások elvégzését, időszakos karban tartását, felül vizsgálatát.

Mérés, jegyzőkönyvezés

A megrendelő kérése szerint, a kiépített hálózatról mérési jegyzőkönyvet biztosítunk.

Bármilyen szabvány

Cat 5, Cat 6, Cat 7, részünkről mindegy, a megrendelő igényét követjük. Monomódusú vagy multimódusú optika, ahogy Ön szeretné. Wifi Wifi6? Tessék kérem választani. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az Ön adatai és rendszerei a legmagasabb szintű biztonságban legyenek.

Aktív eszközök is

Amennyiben kívánja az aktív eszközöket is beállítjuk, vagy akár mi magunk szállítjuk Önnek. Leggyakrabban ezekkel dolgozunk: Mikrotik, Ubiquiti, Aruba, Cisco, de ez nem kizárólagos.

Tervezni is szükséges

Nem jelent gondot, megcsináljuk. Szem előtt tartva vállalkozása egyedi igényeit, személyre szabott hálózati megoldásokat kínálunk, amelyek tökéletesen illeszkednek működéséhez és növekedési terveihez.

Dinamikusan tudjuk változtatni az erőforrásainkat

vannak esetek, amikor egy két fős csapat elég a feladatra, de van mikor ennek a többszörösére van szükség. Igazodunk az igényekhez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megbeszéljük a számítógép hálózatának tervezését, építését!

(06) 20 - 390 72 65

Vagy üzenjen nekünk az alábbi form kitöltésével.