A legújabb HP A3 LaserJet és Pagewide multifunkciós nyomtatók!

A3 nyomtató, multifunkciós nyomtató bérlés kedvező áron.

Miért érdemes bérelnie?

1Nem szükséges beruháznia!
Mentesülhet a nagy teljesítményű A3 nyomtató magas beruházási költségétől.
2Teljes körű üzemeltetés
A nyomtató bérlés konstrukcióink teljes körű üzemeltetéssel értendők, a leállás minimalizálása érdekében akár cseregépet is biztosítunk. Az időszakos karbantartásokat is elvégezzük.
3Nincs amortizáció
A nyomtató bérlés havi díja költségként elszámolható, így az amortizációs adminisztrációval nem kell bajlódni.
4Alacsony nyomatköltségek
A bérleti díjon felül a kinyomtatott lapok után fizet, havi elszámolásban. A nagy teljesítményű HP nyomtatókkal kiváló nyomat költség érhető el, ez komoly megtakarítást jelenthet el a most meglévő készülékéhez képest.
5Egyedi konstrukciók
Az ajánlott HP nyomtató készülékek szabadon konfigurálhatók. Az opcionális lehetőségek közül az Ön igényei szerint konfiguráljuk a készüléket, így nem fizet olyan szolgáltatásért, amire nincs szüksége. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
6Mindig a legkorszerűbb készülék
Az általunk ajánlott, új HP A4 / A3 multifunkciós nyomtató készülékek a legkorszerűbb típusok, így minden olyan funkciót tartalmaznak, amelyek a kor igényei támasztanak, sőt még többet is! A bérlet lejárta után választhat egy új készüléket, a régit pedig mi kezeljük.
7Menedzselt nyomtatás
Átlagosan 30% költség megtakarítás a nyomtatási költségekben (független felmérés szerint, ahol bevezették a menedzselt nyomtatási szolgáltatást). Segítünk a tervezésben, közösen átnézzük a folyamatokat, ajánlásokat teszünk a nyomtatók használatára, üzemeltetésére, és segítünk a digitalizációs folyamatok kialakításában. A folyamatokat később monitorozzuk, finomhangoljuk. Az itt ajánlott készülékek mindegyike menedzselhető.
8Kezdjünk neki!
Kérjük töltse ki az alábbi ajánlat kérő lapot, lehetőség szerint pontosan az igényeivel. Kérésének beérkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot és mindenről tájékoztatjuk.
A3 Nyomtató 77940dn

Szines

PageWide A3

  • Nyomtatás: 40 lap/perc, másolás: 40 lap/perc, scan: 50 lap/perc
  • Duplex nyomtatás, duplex scannelés, duplex másolás
  • 100 oldalas DADF
  • 2,7GB RAM, 16GB SSD, opcionális HDD
  • Terhelhetőség: 150.000 oldal/hó, ajánlott: 30.000 /hó
  • A Nyomtató teljes leírása
 

Miről szól az A3 nyomtató bérlési ajánlatunk


Az ajánlatunkban szereplő HP LaserJet és Pagewide A3 nyomtató kizárólag új készülékek és nem tartalmaznak kiegészítő opciókat. A fenti nyomtató lízing a maximális, 60 hónapos szerződéses futamidővel számoltuk. A futamidő alatt, a havidíjon felül a nyomtatott oldalak utáni, úgy nevezet nyomtatott lap költséget kell Önnek fizetnie, illetve a papírt és az áramot biztosítania. Minden mást (szerviz, karbantartás, toner, cseregép meghibásodás esetén) tartalmaz a nyomtató bérlet cégünk biztosítja. A készülékeket kiszállítjuk, beüzemeljük a használat helyszínén, és vállaljuk a távoli felügyeletét.

Béreljen multifunkciós nyomtató-kat!


Az élvonalbeli vállalkozások nem lassítanak. Ezért fejlesztette ki a HP a multifunkciós nyomtató és A3 nyomtató készülékek legújabb generációját – a cél az irodai hatékonyság! Megbízható és könnyű karbantarthatóságukkal kitűnnek a versenytársak közül. A prémium minőség, a maximális üzemidő és a fejlett biztonság mind hozzájárulhatnak a vállalatok sikeres fejlődéséhez

A3 nyomtató tájékoztató


Ne elégedjen meg a középszerűséggel!
A HP A4 / A3 nyomtatók mindig is híresek voltak a megbízhatóságukat és hosszú élettartamukat tekintve. A cég mérnökei elébe mennek a problémáknak és kész megoldással szolgálnak, mire azok felmerülnek.
Napjainkban legnagyobb kihívása a különböző hacker támadások kivédése. Ezért a HP olyan funkciókkal látta el a nyomtatóit, mint a HP Sure Start, amely képes önállóan kijavítani a nyomtató beépített szoftverét, ha azt érzékeli, hogy az valamiért megváltozott. Egy külön integrált áramkör figyeli a készülék működését és automatikusan újraindítja a nyomtatót, ha valami gyanúsat észlel. A beépített merevlemezen mindent titkosítva tárol.